Tämäkin päivä se taas on taittumassa iltaan.

Aamu meni tuttuun tapaan ulkona. Nyt saa laittaa aamuisin jo kumisaappaat jalkaan, kun nurmikot ihan märkiä. Vaikka muuten ei olisikaan märkää. Lenkkarit kastuu ihan läpi samantien joka tapauksessa. Onneksi ei ole konttaavia lapsia, pitäisi aloittaa jo kurahousukarnevaalitkin =)

Italianpata ei tänään ollutkaan meillä ihan sitä perinteistä, eli rakettispagettipataa (niinkuin lapset sanoo). Olin unohtanut eilen ostaa rakettispagettia, niinpä tänään piti turvautua tavalliseen makarooniin. Muutenkin on eilen ajatukset ollu jossain, missä lie, kaupassa, kun rahkakin oli jäänyt kaupan hyllylle. Välipalaksi söimme sitten rahkan sijasta hedelmäsalaattia =) No, hyvin sekin maistui lapsille.

Välipalan jälkeen lähdettiin käymään Esikoisen, Kuopuksen ja Nipsun kanssa kirjastossa. Lapset tykkää käydä, mutta tässä kesällä ei olla varmaan käyty kertaakaan. Jotenkin on aina ollu jotain puuhaa, niin ei ole ehtinyt. Nipsulla se tosin meni ralliksi =) Malttoi yhden kirjan lukea. Sitten tultiin omalle pihalle, kun kello lähestyi puolta 17. Ollaan sovittu, että tullaan tähän omalle pihalle viim. 16.30. Muksut kehitti siinä vielä juoksukisankin. Teki hyppynaruista nurmikolle soikion ja juoksivat ulkoreunaan pitkin siinä peräkanaa. Nipsu tosin juoksi välillä vähän muuallakin =) Kehiteltiin pujotteluleikkikin ämpreillä ja sekin tuntui olevan tosi hauskaa. Jokainen meni taitojensa mukaan tietenkin, ja omalla vuorollaan. Samalla siis opeteltiin sitä oman vuoron odottamista, mikä ei aina ole pienille kovin helppoa =)

Huomenna mennään hakemaan aamupäivällä käpyjä ja annetaan niiden sitten kuivua rauhassa. Jos sitten ensi viikolla maalaillaan niitä.

Tämmöstä tänään =)