En tiedä, mihin tämä aika on taas juossut =)) Edellisestä päivityksestä on luvattoman kauan aikaa. No, viime viikko olikin niin hiljainen, ettei siinä paljoa ole kertomista. Jasper oli perjantaina, mutta muuten vietimme vapaita ja sairastimme flunssaakin. Teimme ystävänpäiväkortteja. Lapset siis tekivät kummeilleen. Jasperin korttia en tosin sitten lähettänytkään, kun meni sujuvasti perille Jasperin itsensä antamanakin. Samoin oli Kuopuksen kortin laita, mutta Esikoisen kortti viskattiin postiin. Mutta tässä vielä kuvia korteista:

397314.jpg

397315.jpg

 Perjantaina otimme suunnan Keski-Suomen lumiseen talveen. Onhan tuota lunta meilläkin vähän, mutta siis tosi vähän, verrattuna Keski-Suomen lumiin. Isäntä kävi Esikoisen kanssa laskettelemassa Himoksessa. Alkuun vähän pakkanen kiusasi, mutta laskihan se siitä sitten vähän, että uloskin uskalsi nenänsä laittaa. Tiistaina illalla tultiin kotiin.

Keskiviikkona tulikin sitten Jasper ja Miksu. Aamulla oltiin ulkona, mäessä ja lumikasoissa. Miksu tuli sitten lounaalle. Jasperin nukkuessa, annoin Kuopukselle ja Miksulle kasan erivärisiä kreppipapereita, piirustuspaperia, liimaa, sakset ja kyniä. Kuopus teki ihanan kortin Miksulle. Harmittaa, kun en tajunnu ottaa kuvaa. Miksukin oli alkuun kovin innoissaan, mutta innostus ei riittänyt papereiden leikkaamiseen. Leikkiminen oli kivempaa =) Välipalaksi nautimme ystävänpäivän kunniaksi Minttusuklaapirtelöt. Olis varmaan maistunut kaikille enemmänkin ;) Lopuksi suuntasimme ulos lumilapioiden kanssa.

Torstaina oli kerho, jonne Kuopus meni hyvillä mielin. Kerhon jälkeen Miksu odottikin jo pihalla meitä. Nopeasti ruokaa suuhun ja vähäksi aikaa leikkimään. Välipala syötiin aikaisin, että ehdittiin ulos kunnolla rakentamaan lumilinnaa. Ja hieno tulikin =) Lumikasaa hyödynnettiin ja lopputulos miellytti todennäköisesti kaikkia. Ei olisi kukaan halunnut lähteä kotiin/sisälle.

Tänä aamuna olinkin jo aikaisin liikkeellä, kun vein Esikoisen kaverinsa kanssa pururadalle. Heillä oli ulkoilupäivä ja hiihtivät siellä aamun. Sen verran on matkaa sinne, etten halua laittaa Esikoista kantamaan suksiaan sinne aamulla. Tänään jatkoimme lumilinnaprojektia Jasperin ja Kuopuksen kanssa aamulla. Pari tuntia vierähti melkein huomaamatta. Jasper innostuikin nukkumaan päikkäreitä hurjan kauan, liekö paljolla ulkoilulla osuutta asiaan. Iltapäivällä ehdittiin kuitenkin hetkeksi ulos vielä.

Sunnuntaina onkin laskiainen ja tarkoitus olisi suunnata paikallisen ratsutallin laskiaisriehaan. Huomenna leivotaan pullia, mistä sitten saadaan laskiaispullia sunnutaiksi ja tiistaiksi. Hiihtolomaa vietellään, niin koulusta kuin kerhostakin.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti saadaan oikein ihania ulkoiluilmoja laskiaiseksi!