Eilen illalla oli noussu kuume, kun olin siellä vanhempainillassa =( Soittelin siinä sitten kaikki hoitolapset läpi. Epeli olikin omalla vapaalla, Miksu ei sitten tullut, mutta Piipero tuli. Esikoinen ei siis ollut vielä niin hurjan kipee, ettei olisi voinut tulla. Minun puolestani siis olisi voinut tulla, kun Esikoinen pärjäilee tässä kyllä, eikä estäisi meidän ulkoilua esimerkiksi. Mutta Miksu ei sitten tullut. Piipero tuli ja aamulla leikittiin sitten vaan sisällä, kun hän niin kauheesti siitä ulkoilusta vielä perusta. Sai leikkiä sisällä sitten. Vein sitten ulos kuitenkin nukkumaan. Aamun Esikoinen jaksoikin leikkiä täyttähäkää Kuopuksen kanssa. Yritin saada huilaamaan, mutta ei onnistunut. Kuopuskaan ei vieläkään halunnut kerhoon. Nyt onkin sitten ensi viikko lomaa. Toivottavasti sen jälkeen onnistuisi taas.

Nyt Esikoisen kuume on nousussa ja ilmoitin Epelillekin, että sairastamme huomenna reilusti. Pää hänellä on kovasti kipeä ollut. Pientä flunssan poikasta, mutta ei mitään ihmeempää. Kurkkua valittaa. Aamulla oli pientä lämpöä, mutta nyt on selvästi nousussa kuume. Miksu on huomenna myös kotona, ja Piiperohan ei perjantaisin olekaan koskaan. Eikä kuulemma tule maanantainakaan.

Nyt siis sairastetaan =( Harmi, kun Esikoisella olisi tänään ollut se ulkoilupäivä ja suksetkin ihan sitä varten ostettiin. Lauantaina olisi ollut hiihtoloman leiripäiväkin, mutta sekin jää nyt väliin.