Sain mukavasti yllättävän vapaan tähän keskelle viikkoa. Mutta ei, kenelläkään ei ole possunuhaa =) Kävin itse hakemassa rokotuksen maanantaina ja eilinen meni kuumeessa ja säryissä. Siiri oli kuitenkin hoidossa koko päivän ja Aatukin tuli eskarin jälkeen hetkeksi tähän. Minttis ja Aapeli eivät olisi muutenkaan olleet. Hyvin pärjättiin, vaikka mentiinkin sieltä, mistä aita on matalin. Myös Kuopus oli kotona, kun pientä lämpöä oli maanantaina illalla. Tänään osa lapsista on itse kipeinä tai sitten ovat muuten vaan kotona. Ihan mukava, niin saa levättyä. Kuume on kyllä laskenut, eikä kipujakaan enää juurikaan ole. Käsivarsi on vähän kipeä, mutta muuten olo ok.

Viime viikolla askarreltiin iseille lahjaksi patalaput. Tai patalaput ostin valmiina, mutta vähän "jatkojalostettiin" niitä oman näköisiksi:

1257924258_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja kortit tehtiin saamaan tyyliin, eli käden jälkiä käyttäen:

1257924456_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siiri ja Minttis leikkasivat itse omat kätensä ja hienosti se sujuikin. Ei uskoisi, että ovat itse leikanneet =) Aapeli ei edelleenkään halunnut edes kokeilla saksia, eikä ihmeemmin jaksanut liimailukaan kiinnostaa. Leikkiminen on paljon mukavempaa =)

Tällä viikolla ollaan sitten keskitytty leikkeihin. Maanantaina ei ollutkaan kuin Siiri hoidossa ja hänkin lähti jo klo 13. Aamulla tuli todella väsynyt neiti, itkuinen ja kiukkuinen =( Halusi itse nukkumaan ja sinne kömpikin. Nukkui pari tuntia ja heräsi aurinkoisena ja pirteänä =) Ulkoiltiin ja syötiin, sitten äiti tulikin jo hakemaan =) Eilinen sitten tosiaan meni vähän rauhallisemmissa merkeissä. Katseltiin vähän Franklin DVD:täkin, sain huilattua siinä sivussa. Pötkötettiin sohvalla, Siiri mun kainalossa ja katseltiin Franklinin touhuja. Mukavaa sekin =) Huomenna pitäisi Minttiksenkin tulla, tosin muita ei sitten tulekaan. Perjantaina tulee sitten Siiri ja Minttis.

Leppoisaa työviikkoa kaikille!