Kyllä nää viikot vaan hujahtaa. Kun viimeset lapset lähtee klo 17, ilta jää tosi lyhyeksi. Siinä ajassa pitää kuitenkin ehtiä syömään päivällistä, siivoamaan se pois, siistimään huushollia, laittamaan iltapalaa lapsille ja vahtia heidän nukkumaan menemistään. Ja sitten onkin ihan väsynyt sen kaiken jälkeen. Ei ole jaksanut tännekään tulla päivittelemään.

Tällä viikolla Miksu ja Minttis ovat olleet klo 17 saakka. Aamut olen sitten ollut Aatun ja Siirin kanssa. Kerhoon ollaan menty reippaasti kävellen, Aatun toiveesta. Myös torstaina, vaikka olikin melkoinen myrsky. Sinnikkäästi Siiri kuitenkin käveli takaisin vastatuuleen. Ei halunnut rattaisiin, vaikka lumi tuiskusi suoraan naamaan ja ainakin mun omaan naamaan se sattui. Kerhoaamuina ollaan Siirin kanssa työstetty omaa kuvaa. Värittäminen oli vähän työlästä, ei olisi millään jaksanut värittää. Ja kuvan piirtäminenkin oli melkoinen suoritus, Siiri kun ei tahdo paikallaan pysyä viittä sekunttia kauempaa =) Mutta tällainen kuva tuli:

1236994.jpg

1236992.jpg

Tänään, tulivat Miksu ja Minttiskin aikaisin aamulla poikkeuksellisesti. Kaikki tulivat puoli 6 maissa. Ulkona olisi kerrankin ollut kavereita, mutta kaikkialla oli niin liukasta ja peilikirjasta jäätä, että oltiin sisällä. Olihan se leikkikaveri tässä sisälläkin ja kyllä sitä sitten leikittiinkin. Huomasi, kuinka Aatu ja Miksu oikein innosta puhkuen leikkivät omia leikkejään, kun eivät ole pitkään aikaan taas kunnolla päässeet leikkimään. No ensi viikolla kaikki ovat aamuvuorossa. Tänään juhlittiin Siirin synttäreitä välipalalla. Viikon aikana yritin kovasti kysellä, mistä sankari pitää. En kyllä ymmärtänyt sitten alkuunkaan mitään =) Mutta kaupassa käytiin yhdessä, ja sieltä Siiri sai valita yhden keksipaketin ja jotain muutakin. Lopulta pöydästä löytyi jätskiä, pieniä donitseja, Hannun ja Kertun pipareita sekä vaahtokarkkeja. Hyvin maistui kaikille, myös Aatulle =) Tässä viikon aikana kyhäsin sankarille pienen lahjan ja kortin:

1237026.jpg1237018.jpg

Huomenna Esikoinen ja Kuopus menevät koulun ja eskarin kanssa Turkuun teatteriin. Esikoinen menee katsomaan Risto Räppääjää ja Kuopus Viirua ja Pesosta. Tästä saavat helatorstain jälkeisen perjantain vapaaksi. Onneksi ei ole kuitenkaan aikaista herätystä, kun Esikoinen menee klo 11 ja Kuopus klo 12. Minä yritän lepuutella selkääni, sain sen tänään runksahtamaan tosi ikävästi. Nostin Minttistä syöttötuolista pois ja kuului "runks". Nyt ei kärsi selkää oikein kääntää, eikä jännittää. Saa nähdä, mihin sen kanssa vielä joudun. Mutta toivotaan, että menee levolla ohi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!