Viikko on taas käynnistynyt ja kohta se jo taas loppuu ;)

Aika hulinaa on ollut, kun tuli uusi lapsi mukaan porukkaan. Se aina vähän heiluttelee jo tasaantunutta rytmiä. Mutta hyvin on mennyt. Kuopus tykkää tästä uudesta lapsesta tosi paljon jo ja heillä onkin kokoajan jotain omaa kivaa, mitä muut ei ymmärrä =) Kivaa vaihtelua tuö myös se, että on myös näitä vähän isompiakin tässä.

Aamut ollaan oltu ulkona. Eilen pyörittiin tässä oman kodin ympäristössä, että Niiskullekin tulisi tutuksi tämä ympäristö. Käytiin viereisessä metsikössä poimimassa vihdoin ja viimein niitä käpyjä =) Sieniäkin ihmeteltiin ja ihan teki pahaa, kun en tunne sieniä yhtään (paitsi kärpässienen =). Oli pakko sanoo joka sienen kohdalla, ettei saa koskea. Lapset olis tykänny tutkia enemmänkin, mutta kun en tunne sieniä, en uskalla antaa koskea mihinkään.

Ruuan jälkeen meni isommatkin vähän huilimaan. Kuunneltiin satucd:tä ja torkahdin siinä minäkin hetkeksi =) Teki hyvää Esikoisellekin teki selvästi hyvää rauhottua koulun jälkeen vähän kirjan ääreen. Hänelle annoin ihan uuden lasten liikennekirjan sänkyyn, kun muuten olisi vaan huudellu siellä hävyttömyyksiä ja häirinny toisia. Läksyjen tekokin sujui paremmin sitten.

Välipalan jälkeen mentiin taas ulos ja oltiin vaan omalla pihalla. Isoille se selkeesti oli vähän tylsää =( Esikoisella oli siinä vaiheessa joku tympäsyvaihde päällä, eikä sitä kiinnostanut mikään. Vaikka yritin mitä leikkiä keksiä ja loruja luritella, naama oli kummasti tosi mutruinen. Tarttui sitten Kuopukseen ja Niiskuunkin. Mutta ei oikein voinut tästä kauemmaksi lähteä, kun lapsia haettiin portaittaan vähitellen. Missään välissä ei olisi ehtinyt minnekään...

Tänään vietiinkin Kuopus yhdeksäksi kerhoon ja jäätiin kerhopaikan viereen leikkikentälle. Ihana ilma olikin ja aikakin kului tosi mukavasti siellä. Oli puuhaa Niiskullekin =) Keinuminen on selkeästi ihan ykkönen! Tultiin syömään ja lähdettiin hakemaan Kuopusta auton kanssa kerhosta. Sitten päikkäreille taas ja välipalaksi ihanaa banaani-vanilja-domino-vehnälesepirtelöä =) Lasten näkemästä versiosta puuttui kyllä vehnäleseet, koska kukaan ei olisi sitä syönyt, jos olisivat tienneet, että niitäkin oli ujutettu mukaan ;) Sujautin ihan hiljaa sekaan kuitenkin, niin tuli vähän kuitujakin välipalan mukana. Kivasti sitten tuntui suussa, vaan meni hyvin läpi, kun dominomurujakin oli seassa ;)

Ai niin, päikkäreiden aikaan tein kivaa kalenteria meille. Aletaan sitten Kuopuksen ja Niiskun kanssa miettimään viikonpäiviä ja kuukausia, sekä vuodenaikoja. Ajattelin tehdä myös jonkinlaisen kellon, kertomaan mitä tapahtuu seuraavaksi. Pistän sitten kuvia niistä, kun valmistuvat =))

Loppupäivä menikin ulkona =)