Ystävänpäivätervehdys kaikille! Meillä se on kulunut varsin leppoisasti =) Aamulla vietiin Siirin kanssa Aatu kerhoon. Molemmat ovat olleet kovasti räkäisiä, joten Siirin kanssa köllöteltiin sohvalla aamupäivä. Lueskeltiin kirjoja, ja muuten vaan oltiin. Siiri oli väsynyt =( Eipä se lököttely itsellekään pahitteeksi ollut, kun sama flunssa on muhunkin iskenyt. Kun ei vaan olisi A-virus, en jaksaisi sitäkin tässä kantapään ja olkapään kera sairastaa. Kerhon jälkeen syötiin lounasta, tosin Siiri ei ole suostunut syömään yhtään mitään eilen eikä tänään. Sitten mentiin yhdessä huilaamaan. Siiri nukahtikin heti, Aatu ei malttanut pysyä paikallaan hetkeäkään. Vähän ennen kahta hipsittiin sitten tekemään välipalaksi ystävänpäiväleivoksia:

1294060.jpg

Alla mansikkakääretorttu, päällä kinuskisuklaajätskisydän ja väripiristeenä jokaiselle suklaasydän. Tuo jätskisydän olisi kyllä oikeasti pitänyt olla mansikkajätskistä, mutta kun tuo kinuskisuklaa on nyt IN, ja kaikki siitä tykkää, laitoin sitä. Ja päällä vähän nomparellia =) Hyvin maistui!

Kummeille tehtiin kortteja:1294070.jpg

Uusimmasta Taika-lehdestä löytyy ohje näihin. Vähän olin muunnellut, mutta hyvin vähän ;) Aatu ja Siiri halusivat antaa kortit itse, Miksun ja Minttiksen kortit vietiin postinkantajan vietäväksi.

Sillai hissuksiin ollaan oltu koko viikko, tämän olkapään ja kantapään takia. Ja kyllä tämä räkätautikin verottaa hoitolapsia ja minua. Oma perhe on muuten vielä kunnossa ja toivottavasti pysyykin, ettei mene koko hiihtoloma sairasteluun, niinkuin viime vuonna. Viime vuonna podettiin A-virusta koko hiihtoloma. Isännälläkin on lomaa ensi viikko ja yllättäin selvisi tänään, ettei Aatu ja Siirikään tule ensi viikolla ollenkaan. Miksu ja Minttiskin ovat vielä lomalla ensi viikon, joten saan sitten minäkin parannella kroppaani rauhassa. Huomenna vielä pitäisi jaksaa. Sormet syyhyäisivät lankojen perään, mutta ei tuo vasen käsi kestä eikä siinä sormetkaan toimi kunnolla. Kuopukselle aloitin villahousuja ennen näitä sairasteluja, kun on niin viluinen, mutta ei niistä taida tänä talvena valmista tulla. Vaikka tiedä tuota, tarviiko sellaisia edes nykytalvina. Jos talvi jatkuu samanlaisena, kuin mitä se tähän asti on ollut, ei tarvita.  Mutta nyt pitää napata tropit naamaan ja kömpiä nukkumaan.

Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ystävänpäivä!