Onko joku vienyt vuorokaudesta muutaman tunnin pois, vai mistä johtuu, ettei meinaa ehtiä nykyään tekemään mitään. Siis mitään muuta kuin töitä ja kotihommia. Iltaisin olen istunut sohvan nurkassa puikot kilisten. Mutta työpäivät onkin täällä viikolla taas pitkiä Miksun ja Minttiksen tullessa vähän ennen klo 6 ja Aatun ja Siirin kotiutuessa klo 17. Eipä siinä paljoa jää aikaa illalle, kun omat lapset alkaa suuntaamaan sängyn puolelle puoli 19 maissa jo.

Vauhtimadolle ollaan jalkoja kerätty, miten on ehditty. Tänään, niinkuin viime viikollakin kerhopäivinä homma kyllä jäi. Viikonlopun aikana vaihdoin tehtävät ja niitä sitten maanantaina uudella innolla tehtiin. Ja huomenna taas =) Iltapäivät ollaan oltu Aatun ja Siirin kanssa ulkona, tai Siiri on nukkunut tosin. Kuvia vauhtimadosta laittelen, kun ehdin... =) Enkeliaskartelut jäi ajan puutteen vuoksi, aiheesta kyllä juteltiin  pitkin perjantaipäivää mm. lounaanlla. Aatu kertoi minulle mm. sen, että enkeli on Peppiäkin vahvempi =) Ensi viikolla jonain päivänä Nallejuhlia. Touhuamme nallejen kanssa pitkin päivää ja välipalalla sitten vähän herkutellaan niiden kunniaksi.

Ajatukset suuntaavat isovanhempien päivään ja isänpäivään. Ensimmäiseen on jonkinlainen idea, jälkimmäiseen ei sitten minkäänlaista =) Mutta kait se tästä suttaantuu...

Eskarista tuli ikävä uutinen perjantaina. Nimittäin päätäi on iskenyt eskariryhmään =( Toistaiseksi ei ole Kuopuksen päästä löytynyt noita viheliäisiä vipeltäjiä, mutta seurata täytyy. Hoitolasten vanhempia infosin jo nyt aiheen tiimoilta. Joka syksyhän nuo iskevät kouluihin ja päiväkoteihin. Mutta koskaan ei ole ennen näin lähelle meitä tullut. Toivottavasti ei nytkään enää tämän lähempää tuttavuutta tarttis tehä.

Nyt en ehdi tämän enempää runoilemaan. Täytyy saada vielä pyykkiä pestyä ja siivottua keittiötä. Sitten saakin alkaa katsomaan tytöille iltapalaa. Suihkuiltakin olisi, mutta jospa siirtäisi sen tällä kertaa huomiseen.