Flunssaa on liikkeellä taas. Kuopus niiskuttaa ja yskii, Esikoinen yskii. Töiden puolesta on rento meno.

Sunnuntaina oltiin uudella tallilla koko perheen voimin, kun Esikoisella oli ratsastustunti. Päästiin oikein hoitamaan Islanninhevosia, oli äitikin onnessaan (ratsastusta ja hevosten hoitoa kun on tullut harrastettua joskus kauan sitten...). Pääsin sitten kentälle taluttajan paikalle ja tuli siinä heitettyä tunnin lenkki ;) Kyllä tuntui hullulta kävellä ympyrää... mahtaakohan hevosesta/ponista tuntua samalta?

Maanantaina siivottiin huusholli kunnolla, kun hoitolapsia ei tullut. Eilen vain oltiin ja nautittiin hiihtolomasta. Laskiaispullatkin jäi tekemättä, kun edellisiäkään ei meinattu saada syötyä. Sen sijaan tehtiin vadelmarahkapiirakka muropohjaan ja olipas hyvää =)) Tänään tuli Jasper klo 9 maissa. Mitari näytti 18 astetta, joten sisällä oltiin. Kaivettiin vesivärit esille ja maalattiin. Jasperkin jaksoi pitkään maalailla. Minä olin siveltimen kastelija ja hän sitten otti värin ja maalasi. Hienoja töitä tuli =) Iltapäivä meni leikkien ja palapelejä tehden, mittarin lukeman ollessa edelleen niin paljon, ettei näiden räkänenien kanssa ulos parane mennä.

Nyt pitäisi olla ratsastustunnilla, mutta pakkasta on liikaa. Menemme sitten sunnuntaina uudelleen =) Huomenna pitää vissiin taas vähän siivoilla viikonlopuksi. Ketään ei ole tulossa hoitoon. Illalla tulee vieraita, Esikoisen kummi perheensä kanssa. Juhlitaan vielä vähän Kuopuksen synttäreitä. Perjantaina tulee Jasper tuttuun tapaan ja toivottavasti päästäisiin vähän ulos silloin.

Pakkasesta huolimatta, kissoilla tuntuu olevan jo kevättä kovasti rinnassa...