Viikko on taas pakerrettu ja nyt onkin neljä päivää vapaata. Johan sitä lomaksi voi sanoa. Tosin, nyt on vähän flunssainen olo, liekö heti tauti iskemässä, kun on useampi vapaapäivä =( Huusholli kaipaa imuria, mutta en jaksa nyt ajatella sellaista. Eiköhän se huominen päivä tule risukasaankin tai paremminkin pölykasaan. Nurkissa pyörii ihania kissankarvapalloja... Se on taas sitä aikaa vuodessa, kun niitä leijailee joka puolella.

Viime yönä oli tiput sitten munineet =) Kuopus kyllä oli sitä mieltä, että äiti ne on sinne laittanut. Tehtiin sitten sopimus, ettei sano toiste enää niin. Kun pienemmistä se oli kuitenkin niin jännää ja kivaa, niin viitti pilata heidän iloaan. Jokainen sai pääsiäistikkarin ja suklaamunan. Lisäksi ruohosta löytyi pääsiäispupu ja sellanen kana roikkui reunalla. Välipalalla herkuteltiin sitten niin pääsiäisen kunniaksi, kuin mun synttäreittenkin kunniaksi =) Lopuksi jokainen sai vielä suklaamunan ja niitä sitten ihasteltiin ja koottiin niistä tulleita yllätyksiä. Minttikselle oli vähän turvallisempi pieni tipu suklaan sijasta. Välipalan jälkeen jatkettiin tiputehtailua. Esikoinen ja Kuopus niitä tekivätkin mukavasti taas. Santtua ei jaksanut innostaa yhtä enempää. Hänelläkin leikkaaminen vielä sen verran työlästä, ettei jaksa. Pistän kuvan tipuista, kun saan ne kaikki lentämään tuonne kattoon =)

496233.jpg

496236.jpg

Kerholaiset olivat tehneet kerhossa nätin työn, pajunkissoja siinä oli ja muutakin. Pajunkissat oli maalattu ilmeiseti sormiväreillä. Ikävä varjo varjostaa kuvaa, mutta kun oli jo seinässä, enkä saanut varjoa poiskaan, niin saa sitten olla näin.

496238.jpg

Iltapalaksi herkutellaan jätskikakulla. Sainkin eilen isännältä lahjan, ihanat korvakorut =) Siis kerrassaan ihanat, en ole varmaan koskaan omistanut niin ihania korviksia =)

Ja huomenna vaan ollaan, ihan hiljaa... No ei sentään =) Vaikka ei sekään olisi paha asia =) Toivottavasti tämä flunssa ei nyt vaan iske tämän enempää.

Mukavaa pääsiäisen aikaa kaikille!