Ollaan siis sittenkin, vaikka päivitys on jäänyt jo monena päivänä. Päivät vaan menee niin lujaa eteenpäin ja iltaisin riittää puuhaa, ettei ehdi koneelle.

Se on sitten juhannusviikko menossa. Kaikki hoitolapset ovat tällä viikolla aamuvuorossa ja sen kyllä huomasi eilen =) Vilskettä riitti ja kuuden lapsen saaminen ulkokuntoon sekä myös huushollin aamutoimien tekeminen vei sen verran aikaa, että ulso ei ehditty aamulla. Aatu ja Miksu nukkuivat pidempään, me muut heräilimme aikaisemmin. Päivä menikin sitten tosi nopsaan, kun lounaan jälkeen pienemmät meni nukkumaan ja me muut siivoilimme leluja (huusholli oli tosiaan kuin pomin jäljiltä) ja lopuksi pelasimme Aatun toiveesta Banaanilaiva -peliä. Peli on kovasti tykätty ja juuri hyvä myös pienemmille opettamaan sitä kärsivällisyyttä odottamaan omaa vuoroaan. Mutta voi voi, kun aina ei itse voi voittaa =( Kiukkua herättää välillä se, että joku toinen voittaa ;) Meillä pelit ratkeavat, varsinkin näiden pienempien kanssa, siihen, kun voittaja selviää. Kaikki muut tulevat hyväksi kakkoseksi =) Ja tässä Banaanilaiva -pelissä on paljon tuurista kiinni, kukaan ei siis juurikaan voi itse vaikuttaa voittamiseensa. Eikä se ole edes taidoista kiinni. Välipalan jälkeen kaikki sitten kotiutuivatkin. Päivä tuntuu kyllä tosi lyhyeltä muutaman viikon klo 17 päivien jälkeen =)

Tänään Aatu ja Siiri olivat isin kanssa kotona. Ja ehdimme jopa Miksun ja Minttiksen kanssa uloskin joksikin aikaa =) Hiekkalaatikolla viihtyy kumpikin paremmin kuin hyvin. Minttiksellä on alkanut luonnetta näkymään, alkaa mahoton raivopäinen kiukku, kun joku ei mene hänen suunnitelman mukaan. Ruokapöydässäkin piti aina ensin päästää raivo ulos, ennenkuin pystyi huolimaan sen enempää maitoa, kuin ruokaakaan. Mutta sitten jo hetken kiukun jälkeen ruoka maistuikin ihan hyvin =) Päikkäriaikana minä siivoilin tuttuun tapaan keittiön ja yhdessä Miksun kanssa sitten keräiltiin lelut. Ehdittiin lukeakin pari kirjaa, ennen Minttiksen heräämistä. Vaikka heräsikin ihan kesken unien. Syynä lienee naapurin isäntä moottorisahansa kanssa =( Välipalan jälkeenkin ehdittiin vielä ulos. vaihteeksi oltiin omalla pihalla, siinä kun tulee nyt oltua vähemmän ilman hiekkalaatikkoa. En tiedä, pitäisikö sellainen kuitenkin siihen hankkia, kun syksyllä taitaa olla talon hiekkis aika täynnä päiväkodin evakkoryhmän takia. Minttiksellä oli puuhaa kuitenkin ilmankin hiekkistä. Ihmetteli taaperokärryä ja haravaa =) Ja päivän säännön mukaan, mahdoton raivo pääsi valloilleen, kun äiti nosti syliin ja piti keskeyttää mielenkiintoinen tutkimusretki =)

Huomenna tuleekin kaikki ja päivässä on taas säpinää enemmän. Esikoinen tuumasi tosin tänään, että onpas täällä rauhallista. Mihin minä kyllä esitin eriävän mielipiteen, kun olin koko aamun kuunnellut Esikoisen, Kuopuksen ja Miksun heppaleikkiä =D Mutta kun sattuivat olemaan kaikki kerrallaan hiljaa välipalapöydässä, olikin yllättävän rauhallista ;)

Ulkona on ollut ihana ilma. Ihanan raikas tuuli. Aaaa... Ihan tulee mökki mieleen =) Teki mieli hakea varastosta baden baden tuoli ja mennä ulos nukkumaan ;)