Ja muksut on niin väsyneitä.... =( Vaikka kivaakin on ollut, kun kaverit ovat palanneet maisemiin =) Opettajat ovat kummankin mielestä mukavia, mikä on kyllä aika tärkeää ala-asteikäisellä lapsella. Keskiviikkona aloitti Ninnin hoidossa. Aamupäivän on eskarissa ja tulee sitten itse tähän meille. Reipas ja iloinen lapsi. On ollut tosi mukavaa puuhailla isompien lasten kanssa, jotenkin ihan erilaista. Hassua, kun on työpäivä, mutta siitä puuttuu moni työpäivään kuuluva asia, kuten vaipan vaihdot ja vaatettaminen =) Vaikka lomallahan olen tässä samalla ollut. Keskiviikkona kävin vielä hakemassa Ninnin ja sitten käytiin yhdessä hakemassa Kuopus tunnin päästä. Torstaina tulivat kahdestaan ja tänään Ninni tuli sitten yksin, niinkuin Kuopuskin vähän myöhemmin.

Ensi viikolla alkaa sitten työt ihan täysillä. Tai ainakin olen siinä ymmärryksessä, että kaikki tulevat. Työvuoroista ei tosin ole varmuutta.

Kesä on kaiketi nyt sitten takana aika virallisestikin. Lomat on lomailtu ja syksy alkaa kerhoineen, eskareineen ja kouluineen. Omien lasten ratsastustunnit jatkuvat normaalisti kesän taukojen jälkeen ja elämä palaa siihen omaan järjestykseensä. Tällä hetkellä tuntuu jopa mukavalta aloitella taas kesän jälkeen. On saanut kyllä riittävästi ladata akkuja pitkää syksyä varten.

Tässä joku aika sitten, sain aikaiseksi tehtyä siskon esikoiselle synttärilahjaksi Fifi-huivin. Siis päähuivin =) Ihan normaalilla Fifin ohjeella, mutta jätin vaan päähuivin kokoseksi ja kulmiin tein I-Cord neuleena pienet nyörit. Koristeeksi ja piristykseksi lisäsin perhosen. Lankana oli vaalean vihreä Tennessee ja puikkoina 2mm tai 2,5mm pyöröpuikot. Perhoseen löysin jotain vanhaa puuvillalankaa, mitä lie...

1824388.jpg

Leppoisaa viikonloppua kaikille!