Taitaa Suomen suvi olla nyt takanapäin. Syksyä kohti ollaan menossa. Koulutkin alkavat ensi viikolla. Enkä ole ehtinyt tekemään syksyn runkoa vieläkään... Huomenna täytyy paneutua siihen. Mulla onkin ollut tässä lomaa, tuntuu ihan hullulta, että 2 viikkoa olen "lomaillut". Huusholli on siivottu ja on mukava aloitella töitä taas. Ensi viikko mulla on vielä lomaa, mutta olen luvannut ottaa eskarilaisen silti tähän. Lomaa on siksi, että pääsen aloittamaan Kuopuksen kanssa koulun kivuttomasti, eikä eskarilainen sitä häiritse. Päinvastoin, on ihan mukavaa tutustua muutama päivä ilman pieniä. Voidaan käydä katsomassa meidän reviiri ja rajat, että pääsevät Kuopuksen kanssa ulos kahdestaan. Tiistaina alkaa koulu ja silloin eskarilainen tulee äitinsä kanssa eskarin jälkeen meidän mukana tuon eskarmatkan, tuovat samalla hoitotamineet tänne. Keskiviikkona sitten haen sekä eskarilaisen ja Kuopuksen koululta. Pitkä matkahan tuo ei ole, vaivaiset 300m ja sekin koulun piha-aluetta, että helppo on tulla. Varmaan sitten perjantaina tulevat kahdestaan, ellei sitten jompikumpi halua, että haen. Eskarilainen olkoon tässä blogissa vaikka Ninni =)

Kesän aikana on tullut jotain neulottuakin. Sain mm. valmiiksi jo viime kesänä aloittamani Lehmus-huivin. Kuvaa en vain ole saanut napattua. Eilen sain valmiiksi jotain pientä mukavaa siskon esikoiselle. Huomenna varmaan ehdin sen viemään postiin. Kuvia siis myöhemmin. Yksi pitkän ajan projekti on myös menossa, mutta siitä ei nyt enempää =)Se kun ei meinaa edetä ollenkaan, kun kokoajan tuntuu olevan näitä pienempiä projekteja tässä.

Viisureiden kanssa pitänee mennä yksityiselle suukirurgille =( Eivät suostu tuossa omassa hammaslääkärissä niitä leikkaamaan. Nyt on vaan vielä vähän auki, pitääkö mun maksaa se itse. Hammaslääkäri oli sitä mieltä, että pitää. Mutta mun järki ei ymmärrä, miten se on mahdollista? Kuinkakohan monen ihmiset hampaat jää hoitamatta siksi, ettei ole rahaa mennä yksityiselle?? Maanantaina vastaava hammaslääkäri palaa lomalta, niin soittelen hänelle asian tiimoilta. Jospa sieltä löytyisi varmaa tietoa asiasta.

Ensi viikolla on keskiviikkona meidän perheellä talli-ilta =) Kuopuksen ratsastustunti on nimittäin klo 17 ja Esikoisen heti sen jälkeen klo 18. Issikkatallilla on kumpikin tunti, Esikoinen sai ylim. tunnin, kun viime perjantain tunti peruttiin sään takia. Perjantaina on sitten taas Esikoisen vakitunti, jos sää sallii.

Mukavaa uutta alkavaa viikkoa kaikille! Arki palaa, jospa sitten taas tulisi päivitettyä tätäkin ahkerammin =)